Hirdetések - Szentlélek és Szent Mihály plébánia

2022.06.13 | Szentháromság vasárnapja 2022.június 12.

Szent Mihály Templom

1./ Örömmel jelzem, hogy a bérmálkozásról elkészültek a képek. Minden bérmálkozó fiatalról legalább 4-5 fotó készült, amelyek megtekinthetőek a hirdetőtáblán található QR kód alapján és elérhető holnapon.

A rendelés, és egyéb információk a megadott honlapon található. Kérem, hogy keressék a fotóst, a napokban adják le rendelésüket és adják tovább egymásnak a fotós elérhetőségét QR kód alapján. 

2./Szombaton, június 18-án délelőtt 10 órakor a győri székesegyházban a püspök atya áldozópappá szenteli Fülöp Tamás és Licz Csaba Zsolt diakónusoka és diakónussá szenteli Gulyás Vilmos mosoni, Hencz Márton soproni, Palatinusz Kristóf óvári kispapokat. Foglaljuk imáinkba a szentelendőket, különösen a leendő soproni diakónust, akit városunkból hívott meg szolgálatára az Úr.

 3./Jövő szombaton az esti szentmise a Szent György templomban lesz este 6 órakor, és ezt követően megtartjuk a belvárosi úrnapi körmenetet.

4./Jövő vasárnap Úrnapja. A ½ 10 órás szentmise végén a Szent Mihály templom kertjében lesz úrnapi körmenet. Jövő vasárnap a körmenet miatt a ½ 12-es szentmise elmarad. A gyermekeket, az elsőáldozókat szeretettel hívom az úrnapi körmenetre, az úrnapi szentmisére hozzanak virágszirmot.


További hírek









































REMÉNY

REMÉNY

Szent Mihály Templom

A Goldmark énekegyüttes adventi koncertje a Szent Mihály templomban












































A hagyomány kortárs ügy

A hagyomány kortárs ügy

Szent Mihály Templom

Milyen az, amikor a kortárs építészet egy gótikus templom belső terét formálja? Milyen az, amikor a múlt ereklyéi egy kőoltárban látható módon kapnak helyet? Interjú Lenzsér Péter Ybl-díjas építésszel.


Andrássy Péter temetési miséje

Andrássy Péter temetési miséje

Szent Mihály Templom

Mi viszont a mennynek vagyunk polgárai. Onnét várjuk üdvözítőnket, az Úr Jézus Krisztust, aki a mi nyomorult testünket az ő dicsőséges testéhez hasonlóvá változtatja azzal az erővel, amellyel maga alá vethet mindeneket. (Fil 3,20-21)












Draskovits György emlékmise

Draskovits György emlékmise

Keresztelő Szent János Templom

A Keresztelő Szent János templomban, 2021. április 25-én, ünnepélyesen emlékeztünk meg Draskovits György temetésének 370. évfordulójáról.





Az Úr azonban hőséges: ő megerősít titeket és megőriz a gonosztól.

Fontos Linkek